pernillaalexander.blogg.se

Vi gifter oss 6 Juli 2013. Här delger vi våra gäster information inför bröllopet

Hitta dit

Publicerad 2013-06-09 10:59:00 i Allmänt

Hej alllihopa!

Hoppas att ni har hunnit grilla lite och att ni har fått lite sol på er. Vi har fullt upp med vår planering, det känns som det aldrig tar slut. Snart är det dock dags för dagen med stort D.

Nedan följer lite information om hur du/ni lättast hittar till lokalen.
Adressen till lokalen är: Västindiegatan 30 252 71 Råå.

E6 norrifrån: Kör av vid Helsingborg S/Ekeby. Följ skyltar mot Ättekulla/Råå. Vid trafikljusen i Råå intill ICA Maxi kör vänster in på Landskronavägen. Fortsätt tills en skylt uppenbarar sig med anvisning Sunsdsgårdens folkhögskola, småbåtshamn m.m. Kör ca 800 meter på denna väg och håll till höger när vägen delar sig. En brun lokal som det står RHSS på, syns på vänster sida.
Länk till karta nedan:
http://kartor.eniro.se/m/ng2r1

E6 söderifrån: Ta avfart mot Rydebäck. Kör höger i rondellen mot Råå. Fortsätt på denna väg i ca 3 km, tills en skylt uppenbarar sig med anvisning Sunsdsgårdens folkhögskola, småbåtshamn m.m. Kör ca 800 meter på denna väg och håll till höger när vägen delar sig. En brun lokal som det står RHSS på, syns på vänster sida.
Länk till karta nedan:
http://kartor.eniro.se/m/ng28d

Det finns möjlighet att parkera vid lokalen där en stor grusplan är belagd.

För er som åker kollektivt från är närmaste busshållsplats Sundsgården, ca 1 km från lokalen. Tågstationer runt omkring kräver anslutning med buss.

Ha det gott så länge!
//
Pernilla & Alexander

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela